V četrtek, 17. septembra 2015, je pred poslopjem Nove KBM v Lenartu potekala slovesnost, s katero so namenu tudi uradno predali prenovljene prostore lenarške poslovalnice. Kot je na otvoritvi povedala članica uprave Nove KBM, mag. Sabina Župec Kranjc so jih obnovili z namenom, da bi zagotovili čim višje standarde sodobnega bančnega poslovanja tako strankam banke kot zaposlenim.

Zraven tega pa je banka, kot je poudarila vodja poslovalnice v Lenartu, Brigita Walland, ves čas svoje prisotnosti v Lenartu, kar je že več desetletij, močno vpeta v lokalno okolje, saj poslovno sodeluje z večino pomembnejših ustanov in organizacij v Lenartu in okolici, imajo pa tudi redne stike z lokalno šolo in vrtcem.

Tako so ob tej priložnosti svoje zavedanje o pomembnosti sodelovanja z lokalnim okolje dokazali tudi z donacijo naši šoli – s čekom v vrednosti 2000 evrov, ki ga je na sami prireditvi prevzel ravnatelj OŠ Lenart, Marjan Zadravec.

Šola je delček svoje hvaležnosti izkazala z nastopom mladinskega pevskega zbora. Ob tej priložnosti pa se za donacijo še enkrat iskreno zahvaljujemo.

NKBM
Donacija Nove KBM OŠ Lenart: mag. Sabina Župec Kranjc, Marjan Zadravec, Brigita Walland.

(Visited 84 times, 1 visits today)