Dragi učenci, spoštovani starši!

Epidemiološka situacija se je zelo poslabšala. Država je sprejela več ukrepov. Med njimi  tudi za Osnovno šolo Lenart velja, da se od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020:

  • učenci od 6. do 9. razreda izobražujejo na daljavo – so doma,
  • učenci od 1. do 5. razreda se izobražujejo v šoli,
  • učenci nižjega izobrazbenega standarda ter posebnega programa vzgoje in izobraževanja se izobražujejo v šoli.

Za učence, ki se bodo izobraževali na daljavo, bo delo potekalo preko spletnih učilnic. V primeru morebitnih težav se učenci obračajte na razrednike, učitelje, ki predmet poučujejo, če pa bi šlo za tehnične težave pa na  g. Kebriča. Vsem učencem želim, da obveznosti opravljate vestno in dosledno, starše pa prosim, da vzpodbujate svoje otroke pri šolskem delu na daljavo. Upam in si želim, da se bo epidemiološka slika izboljšala in se bo pouka izvajal na daljavo samo en teden, tako kot je v medijih dejala šolska ministrica.

Od 26. 10. 2020 do 30. 10. 2020 so jesenske počitnice. Učencem želim varen in miren prosti čas, deloma  ga  izkoristite za šolske aktivnosti, ki jih morda niste uspeli postoriti v teku preteklega časa.

Glede na situacijo prosim, da se držimo vseh preventivnih ukrepov za zamejitev virusa. Spremljajmo informacije, bodimo dobre volje in ohranjajmo optimizem.

Ostanite zdravi.

Prijazen pozdrav

 Ravnatelj: Marjan Zadravec

(Visited 27 times, 1 visits today)