Drage učenke in učenci, spoštovani starši! 

V življenju si posameznik, velja tudi za nas, postavlja cilje, ki so usmerjeni k iskanju sreče in samega sebe. Danes v času družbene krize, ko je načet vrednostni sistem, ko se poveličuje materialna plat posameznika in družbe, ko cilj opravičuje sredstvo, je to iskanje vse prej kot preprosto.

Pa vendar, v šolah, ki so ponovno odprle vrata v šolsko leto 2018/19, smo optimisti. Smelo zremo skupaj z vami, spoštovani starši, v prihodnost, saj mlada generacija gradi na znanju, korektnosti in ambicioznosti. Tako razmišljanje je garancija za uspeh, za srečo družin in družbe kot celote. Nadaljujemo po utečeni poti, bodimo ji vzgled, spodbujajmo jo, tudi in predvsem takrat, ko se bo morda oddaljila od zastavljenih ciljev. Zavedamo se, da je skrivnost uspeha v iskrenosti.

Učenci! V šolskem letu, v katerega smo vstopili, opravljajte svoje šolske in druge obveznosti ter uresničujte zastavljene cilje. Vsak dan boste odkrivali kaj novega, vam nerazumljivega, kar vas bo postavljalo na začetek nekih novih spoznanj – odlična spodbuda za mladega človeka. Zavedajte se, da z izobrazbo in znanjem oblikujete svoj značaj, dobivate moč in svobodo v pravem pomenu besede.

Vse lepo v šolskem letu 2018/19.

                          

 Ravnatelj: Marjan Zadravec