Drage učenke in učenci, spoštovani starši! 

Pred nami se odpira nova pot – novo šolsko leto. Nanjo vsi vstopamo polni pričakovanj, obenem pa upamo, da tudi energije, zanosa in z jasno zastavljenimi cilji.

Vse to vas naj vodi do bogastva znanja. Prav to je namreč tisto, kar daje človeku pravo vrednost. Pri tem bodite na svoji poti vztrajni in dosledni, redno in temeljito opravljajte svoje delo, saj si boste le tako pridobili delovne navade in veščine, ki so v življenju še kako pomembne, obenem pa boste lahko kvalitetneje preživljali tudi svoj prosti čas. Pri vsem pa ne pozabite na temeljni človeški vrednoti, kot sta spoštljivost in pripravljenost pomagati. Slednje vam bo namreč ponudilo možnosti stkati prava prijateljstva in zgraditi brv, kadar boste morali prečkati deročo reko življenja.

Sicer pa je mozaik šole vedno zgrajen iz velikega števila majhnih kamenčkov in koščkov, ki jih učenci, učiteljski zbor, sodelavci in starši vsakodnevno vnašamo v veliko sliko šolskega ustvarjanja. Dragi starši! Ne pozabite, da je vsak košček enako pomemben, saj lahko le z vsemi koščki ustvarimo celoto. Zato se nadejamo dobrega medsebojnega sodelovanja in iskrenosti. S skupnimi močmi bomo lažje prišli do večjih uspehov na področju znanja in tudi na področju osebnostne rasti otroka.

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo zasnovati prijetno šolsko leto, ob koncu katerega se bomo z nasmehom na licih in zadovoljstvom ob doseženih ciljih utemeljeno veselili.                                        

 Ravnatelj: Marjan Zadravec